mandag 18. juni 2012

Designtorget

Blant annet på Byporten i hovedstaden ligger det en butikk som heter Designtorget. Der kan jeg oppholde meg i timesvis, i frykt for å gå glipp av noe ( for det skulle jammen tatt seg ut! ). Designtorget har både morsomme og fine ting, og sist jeg var der kom jeg ut med to store poser...

En lysestake derfra, bestående av 6 like elementer pynter nå opp stuebordet. Lysestakene kan settes sammen slik man selv ønsker, og det inviterer til kreativitet!

Hvitt på svart, og herlige grafiske linjer treffer meg midt i hjertet!

De fleste andre tingene jeg kjøpte med hjem skal få plass på kjøkkenet, så snart det er ferdig oppusset... I neste uke kanskje?

Måtte dere få en magisk mandag!

søndag 17. juni 2012

Duftlys

Ingen hemmelighet at denne dama er glad i duftlys! Og da gjerne av den sorten med høy kvalitet, som lukter ekte og herlig.


Voluspa er mitt favorittmerke! Jeg har et stort utvalg, og kan velge etter humør og årstid.Denne måneden har min fabelaktige Maja en utfordring som heter " Vis meg din duftlysfavoritt".  Favorittduften nå er det denne! Saijo Persimmon, som sprer en sommerlig og lett lukt i huset.


Finfin søndag til dere!!

fredag 8. juni 2012

Kosinuss

Familen er komplett, enn så lenge... Forrige fredag kom familiens nye tilskudd hjem, en bitteliten herlighet av en kattunge. Jeg er så glad i katter! De er kosete, myke og utrolig søte. I tillegg er de selvstendige individer.

Eldstejenta vår er panisk redd for hunder, og det har gått så langt at henne også har begynt å bli redd for katter! Da må man ta affære...

En 8 ukers liten skatt!

Pusekatten vår har fått navnet Kosinuss, og dere som har barn kjenner vel til ordlyden fra barne-tv: nuss, nuss, Kosinuss, kosikosinuss, nuss!


Vi skal overøse henne med kos og nuss! Så får vi håpe henne kurerer angsten til min datter.

Fin fredag!!

torsdag 7. juni 2012

Tid

Selv om jeg er hjemme i permisjon og tiden ikke spiller så stor rolle, er jeg helt avhengig av å ha en klokke i alle rom.


Nå som mye tid tilbringes ute på verandaen var gleden stor da jeg fant denne herlige lille saken på Jernia! Den står skjermet for vær og vind inne i en hvit trekasse jeg har montert  på veggen.


Fineste torsdagen til dere som titter innom meg!

tirsdag 5. juni 2012

Rosa delight

Nå har det kommet så mange herlige sommerblomster i blomsterbutikkene, at det er vanskelig å bare falle for de som er hvite i fargen. Kjøkkenet har fått en liten rosa touch med blomster.


Hvitt og rosa er for meg veldig sommerlig. Kjøkkenet har blitt malt hvitt, og vi venter på håndtverkere som skal komme å legge hvite fliser. Når rommet er mer eller mindre gjennomgående hvitt kan jeg tillate meg å bruke andre farger i tillegg.

Hvit mugge fra IKEA, vase med slangeskinnsmønster fra BOLIA og
en båtformet skål som også er fra BOLIA.  Jeg liker å lage små passende
statements til komposisjonene mine, og flower love passet godt til denne.


Lyserosa Astilber og litt mørkere rosa Astrantia er sammen frodig og fint!

Kanskje er dette de aller siste bildene jeg må ta med iPhonen min. Jeg har nemlig vært så heldig å vinne utfordringen til Maja, hvor premien var et splitter nytt kamera med tilhørende veske fra Canon!! JIPPI!!
Blant 99 deltagere ble jeg vinneren! Det er stort det!

Jippigode tirsdagstanker til dere alle!

fredag 1. juni 2012

Ting tar form

Jeg har lenge vært frustrert over den dystre verandaen vår. Jeg hadde planer om å male utemøblene, men når solen har vært så varm og god ville jeg heller sitte i stolene i steden for å male de, og bruke bordet i stedet for å male det! Så da bestemte jeg meg heller for å gjøre det hyggelig med det utgangspunktet vi hadde. Ved å bruke gjennomgående hvite elmenter, innslag av sort, plante store planter og hvite blomster syns jeg helheten ble fin.

Hvite Pelargonia og flittig Lise er noen av mine favoritter.

Hvite blomster i hvite krukker, stripete puter i hvitt og sort, og hvite trekasser på veggene gjorde susen på verandaen som var lite kontrastfylt og dystert brun. Den brune fargen er så mørk at den lett kan passe inn i den sort/hvite stilen jeg liker så godt!


I blomsterkassene bugner det av hvite Verbena. De tåler mye både
når det kommer til sol, regn og vind.

Planen om å male hagemøblene er fremdeles reell, men enn så lenge koser vi oss i vår lille oase sånn som den er. Det kommer nok dager der det frister å sette i gang!

Fineste fredagen til fineste dere.