Jeg bakte en gulrotkake og lot den stå i kjøleskapet til dagen etter. Så kjørte jeg kaken i mixmasteren sammen med ostekremglasur til det ble en deigete konsistens, og deigen rullet jeg til kuler i passe størrelse. Pinnene duppet jeg i smeltet sjokolade før jeg stakk de ned i kulene og deretter glaserte jeg de med ostekrem og pyntet med strøssel.
Jeg hadde oasis i bunnen av lattekopper og presenterte cake popsene stående i det. |
De ble ikke like gode som de så ut, uheldigvis... Neste gang må jeg nok ha mindre glasur i deigen. Men det var uansett gøy å prøve!
Fin mandag til alle som titter innom!
mmmm.... så kjempe gode ut... dette vil jeg og prøve :)
SvarSletthar ikke hevet meg på den bølgen enda.... men ser jo at d er veldig poppis... liker ting litt større jeg... hehe.. :)
De så helt fabelaktige ut :)
SvarSlettFin mandag ønskes deg!
Jeg er hjemmefra jobb og syk i dag, blæh!
Klem
Hørtes ut som en veldig god ide! De fleste virker det som bare lager cake pops av sjokoladekake/oreo. Så jeg her nesten ikke tenkt på muligheten av å lage det av andre kaker.
SvarSlettDe er så fine!!
SvarSlettOg en passe munnfull med kake:))
Men jeg har hørt det er mye jobb med de ja, ergo ingenting for meg, hahaha:)
Så spennende å prøve det med gulrotkake:)
SvarSlettDe så nydelige ut, smaken får du nok skikkelig til neste gang:))
Klem Veronica