tirsdag 3. april 2012

Det spirer...

...og gror på kjøkkenbenken vår. Vi har sådd tomater, sukkererter, timian og kinesisk gressløk. Helt fantastisk å se hvor fort det går. Naturen er jammen overveldende, fasinerende, imponerende og MAGISK!


På verandaen vår har vi solen fra den står opp om morgenen, og den er derfor helt perfekt til dyrking av ting som krever mye sol. Tomatene og sukkerertene kommer til å trives godt der, men urtene kommer nok ikke til å kose seg like mye i den varme solen. Men vi skal nok finne et litt mer skyggefult sted til de!


Det å så er en fin ting å gjøre sammen med barna. Her er størstejenta "sukkerertansvarlig" og nabojenta er "tomatansvarlig". De følger nøye med på utviklingen, og dette har blitt et stort samtaleemne =)

Hva sår dere?
Herlig tirsdag til alle som titter innom meg!

6 kommentarer:

  1. Herlig å se at det gror. Det blir spennende å se når du skal plante de ut. Du får følge opp med noen bilder ;O)
    Mr. Sunhome har et lite drivhus han fikk til 40 årsdagen, og der gror det litt av hvert. Jeg er spent på hva vi får i år. ;o)

    Ønsker deg og dine en deilig påske!


    AW

    SvarSlett
  2. Så moro, spirer og gror! Tenkte å plante litt selv i år! Ruccola står på planen hvertfall! :)

    FIN påske til deg! Klem anine

    SvarSlett
  3. Hærlig når det spirer og gror ;-) Her er det også potter i vinduen som lengter etter sola. Eller dvs dem har fått sol i helga gjennom vinduet ;-) Håper bare at det blir mange fine dager framover.

    Kjempe fin ting å gjøre sammen med barna ;-) Skulle ønske at barna her i huset hadde interessen for såing, men men - mor har iallefall det!

    Her går det i agurk, tomat, chili, diverse urter, paprika, søtpaprika, løk purre og rød + litt ekstra.

    Kos deg med plantene.

    PS! Jeg laget noen morsomme minidrivhus, artig å se forskjellen på plantene i disse kontra de uten ;-)

    Ønsker deg en flott søndagskveld!
    Klæm Vibeke

    SvarSlett
  4. På verandaen vår har vi solen fra den står opp om morgenen, og den er derfor helt perfekt til dyrking av ting som krever mye sol. Tomatene og sukkerertene kommer til å trives godt der, men urtene kommer nok ikke til å kose seg like mye i den varme solen. Men vi skal nok finne et litt mer skyggefult sted til de!
    khaadi lawn stitched
    khaadi eid collection stitched

    SvarSlett

Ååå, så glad jeg blir for akkurat din hilsen! Dersom du ikke har blogg selv, kan du bare huke av på anonym her under =)