torsdag 1. desember 2011

Ikke engang i min villeste fantasi hadde jeg trodd at jeg noen gang skulle starte en blogg... Men her er jeg!


Når jeg går her hjemme med minstemannen og været er som det er, er jeg ikke er så mye ute som jeg skulle ønske. Da er det godt det fins mye å kose seg med hjemme. 


For noen år tilbake var jeg hos en venn av meg på Hadeland, og fikk høstet med meg noen grener som jeg har støpt fast i betong og plassert i en sinkbøtte. Disse grenene flytter jeg stadig rundt på. På sommeren er de fine å ha ute på verandaen med lykter i, de har også vært på soverommet som en skulpturell stumtjener, og i disse dager står de i gangen her hjemme dekorert med fjorårets juletrepynt.

I adventstiden kan man tillate seg å være litt drømmende, men den rosa pynten skal nok inn på størstejentas rom etterhvert. Henne elsker jo rosa!

5 kommentarer:

 1. Ane!! Flinka, òg gratulerer :-) Har du tenkt på dette lenge? Ikke hørt noe om det?! Lura :-) Gleder meg til å lese mer. Den ser fantastisk ut så langt. Masse klemmer fra Lene til Even

  SvarSlett
 2. Tusen takk, jenter! Dere kan tro den lille jenteengelen min ble i ekstase når henne kom hjem fra barnehagen og fikk se dette treet=)

  SvarSlett
 3. Så arti!!! Blogging e toppen!! Arti å sjå koss du har d å ka du hell på me!! E har blogg sammen me ei venninne e å!!!! http://brababymat.blogspot.com/ Her kjem d masse bra alternativa t got mat for baby å barn!!!!! :)

  SvarSlett
 4. Så fine bilder og koselig adventspynt! Artig med blogg! :)

  SvarSlett

Ååå, så glad jeg blir for akkurat din hilsen! Dersom du ikke har blogg selv, kan du bare huke av på anonym her under =)