onsdag 28. desember 2011

GIVEAWAY!

Jeg er så glad for at dere titter innom bloggen min.
Når telleren har rundet 5000 besøk, vil jeg trekke ut en tilfeldig besøkende som får et magisk duftlys fra Voluspa. Lyset er håndstøpt av den fineste typen voks, brenner i 20 timer og sprer en herlig "Fleur De Fete" duft i rommet.


Alt du trenger å gjøre er å være en flittig kommentator her på bloggen min. Alle søte hilsener, og kommentarer kvalifiseres, på gamle innlegg og nye. Og legg deg gjerne til som følger. Hvor raskt jeg kommer opp til 5000 vet jeg ikke, men forhåpentligvis snart =)

3 kommentarer:

 1. Søt gave! Legger gjerne inn ein vinnersjanse på denne.

  Første gang eg er innom bloggen din.

  Eg er 167 cm gartner og bonde:-)

  Klem,

  SvarSlett
 2. Me, me :) Pick me :) hihi... Må bare tipse deg om at jeg har fått inn lys fra Ester og Erik. Veldig flotte lys, både lange og kubbelys. De brenner med rolig flamme og brenner rett ned, så man slipper søl på lysestakene. De lange lysene brenner i 11 timer, og kubbelysene i 45 timer. are gi meg beskjed om du vil prøve noen til en god pris, vennen :D Jeg har lange lys i kremhvit, beige, burgunder, lys rosa, lys blå og dus grønn. Kubbelys i kremhvit, beige og burgunder :D Super flott blogg du har laget, både jeg og Nanna stikker stadig innom her :D

  SvarSlett
 3. Dette vil jeg være med på =)
  Kjempefin blogg du har =)
  Klem Line

  SvarSlett

Ååå, så glad jeg blir for akkurat din hilsen! Dersom du ikke har blogg selv, kan du bare huke av på anonym her under =)